Finance
interim manager

Waterfront is een Belgisch Interim Management kantoor met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Bij deze klanten verzorgen wij diverse finance disciplines. Of beter gezegd, daar zorgt u als Finance interim manager voor. Samen met de medewerkers op de finance afdeling van onze klant natuurlijk, met wie u één team vormt en aanstuurt. Wij zijn steeds op zoek naar ervaren interim managers die met de nodige ervaring en expertise de verantwoordelijkheid voor een project op zich nemen.

Your job

Een succesvol bedrijf rekent op zijn medewerkers. En die rekenen op hun beurt weer op goede finance processen.

U zorgt voor budget, planningen en jaarrekeningen, begeleidt de klant met GL & cost accounting en zorgt ervoor dat management rapportage en compliance op punt staan. Voor al die zaken stuurt u niet enkel operationeel bij, maar geeft u ook advies over het beleid. U maakt dus niet alleen het verschil voor de individuele medewerkers van onze klant, uw stem weegt ook door bij de groei van de hele finance afdeling.

Your skills

U hebt een hart voor finance & accounting, dat merkt iedereen aan de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee u elke dag je team aanstuurt. Die passie uit zich in de jarenlange ervaring in een leidinggevende functie. U bent een expert in uw domein en volgt alle vakgerelateerde trends op de voet.

Verder kunt u uzelf vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels en bent u bedreven in het gebruik van moderne finance software.

Our offer

Unieke projecten van korte of lange duur bij sterke merken, dat is wat we aanbieden. Tegelijkertijd ondersteunen we u op verschillende vlakken tijdens uw project. Daarna verhuist u mogelijk naar onze volgende klant. Keer op keer. Want dát is ons doel. U via Waterfront op een volgend uitdagend project inschakelen. Telkens geruggesteund door een fantastisch Waterfront team. Daarnaast krijgt u tijdens onze events en seminaries de kans om kennis en ervaring te delen met onze klanten en met collega-interim managers.

Sounds like a plan?

Anouk Yernaux

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Ontmoet ons

Zodra wij uw cv ontvangen – via LinkedIn, op een event of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een krachtig gesprek. Op die manier kunnen we snel schakelen als we weer een mooie opdracht binnen halen.

Ontmoet de klant

Van zodra we een duidelijke match zien tussen jouw profiel en de opdracht, plannen we een intake bij de klant. Om het over jouw competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben, maar ook over jouw technische skills. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna wordt jouw contract opgemaakt!

Waterfront in beeld

Benieuwd naar meer? Bekijk hier onze aftermovie van 10 jaar Waterfront.

Solliciteer

Ben je freelancer? En heb je zin om samen te werken met Waterfront? Overtuig ons hieronder waarom je niet mag ontbreken in ons team of netwerk.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.