Uw INTERIM
MANAGEMENT partner

Uw interim management partner kiest u – terecht – zorgvuldig uit. Omdat u solide oplossingen wil. En omdat u op zoek bent naar een betrouwbare en nauwkeurige partner. Dan zit u goed bij Waterfront. Onze getalenteerde interim managers staan op elk moment voor u klaar: tijdelijk of voor een langere periode, voor operationele hulp of voor zuiver advies. Nog geen duidelijk zicht op de exacte duur en inhoud van uw project? Ook prima – dat bespreken we graag samen.

Echte
mensen

Interim management is geen afgelijnd product dat u uit de rekken neemt als u het nodig hebt. Of een formule die u uit een programma tovert. U hebt er échte mensen voor nodig. Van vlees en bloed. Reken maar dat Waterfront interim managers niet enkel de nodige ervaring hebben, maar ook de juiste expertise bieden om jouw project tot een goed einde te brengen.

De perfecte
match

Dankzij de expertise uit voorgaande projecten beschikken onze managers over een schat aan ervaring als het op interim management aankomt. Ook bouwen we bij Waterfront al sinds 2012 aan een klantenportfolio om u tegen te zeggen. We gaan er prat op telkens de meest geschikte interim manager te vinden voor elke klant zijn specifieke behoeftes.

Uw partner
op alle vlakken

Al sinds 2012 staat Waterfront u bij als uw interim management partner. Samen met onze zusterbedrijven zorgen we ervoor dat op elk van uw projecten de perfecte interim manager wordt ingeschakeld. Dat doen we vanuit het Research Park van Universiteit Antwerpen in Niel – dé ideale uitvalsbasis voor onze vele klanten in de Benelux.

PZ Onsite

Payroll, recruiting, training & development, compensation & benefits – alle HR processen die met uw medewerkers te maken hebben, zeg maar. Daarvoor zit u goed bij PZ.

Waterfront

Op zoek naar een interim manager die voor een bepaalde periode een afdeling of de business draaiende houdt? Waterfront weet exact op welke kandidaat u zit te wachten. En vindt die ook voor u.

JooS Consulting

Uw accounting, controlling en supply chain processen in handen van top finance en accounting professionals? Daarvoor zit u goed bij JooS Consulting.

HRMagazine &
FDMagazine

Als CEO of manager betrouwbaar en actueel human resources of finance nieuws ontvangen? HRMagazine en FDMagazine bezorgen u elke maand alle Belgische en internationale trends, interessante interviews met vakspecialisten en heel wat tips. Liever meteen van alles op de hoogte? Dan gaat u toch gewoon voor de wekelijkse elektronische nieuwsbrief.

Lees meer over HRMagazine of FDMagazine

Clients

Benieuwd welke sterke merken al klant zijn bij Waterfront?