foto van loyalty manager

Actief in
verschillende domeinen

Finance en human resources, customer service, logistiek en supply chain management… Daar blinken Waterfront interim managers in uit. Maar bovenal komen integriteit en deontologie op de eerste plaats. Waterfront interim managers streven de hoogste professionele normen na. En volgen steeds een ethische gedragscode. Zo onderscheiden onze interim managers zich op alle vlakken.

Contacteer ons

hr &
talent coaching

Onze interim managers ontfermen zich over het hr-beleid van uw organisatie. Je rekent op hen om uw team van recruiters aan te sturen, de payrollprocessen te stroomlijnen, jouw opleidingstrajecten uit te tekenen, employer marketing uit te bouwen of de hele hr-afdeling te leiden.

finance & business support

Een finance beleid opvolgen en uitdiepen? Of veeleer het rapporteren en analyseren van verkoopcijfers? Je kan rekenen op een Waterfront interim manager die jouw team leidt of inspireert met advies op maat van jouw specifieke behoeften.

Supply chain
& logistiek

Niets zo belangrijk in een productieomgeving als de constante instroom en uitstroom van materialen en producten. Een Waterfront interim manager met expertise in de logistieke wereld zorgt ervoor dat jouw supply chain optimaal werkt.

Contacteer ons

Clients

Benieuwd welke sterke merken al klant zijn bij Waterfront?