Manager intérimaire
financier

Waterfront, een Belgisch Interim Management kantoor met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Bij deze klanten verzorgen wij diverse finance disciplines. Of beter gezegd, daar zorg jij als Finance interim manager voor. Samen met de medewerkers op de finance afdeling van onze klant natuurlijk, met wie je één team vormt en aanstuurt. Steeds zijn wij op zoek naar ervaren interim managers die met de nodige ervaring en expertise de verantwoordelijkheid voor een project op zich nemen.

Your job

Een succesvol bedrijf rekent op zijn medewerkers. En die rekenen op hun beurt weer op goede finance processen. En dat is exact waar jij je bij elk nieuw project over ontfermt.

Jij zorgt voor budget, planningen en jaarrekeningen, begeleidt de klant met GL & cost accounting en zorgt ervoor dat management rapportage en compliance op punt staan. Voor al die zaken stuur je niet enkel operationeel bij, maar geef je ook advies over het beleid. Je maakt dus niet alleen het verschil voor de individuele medewerkers van onze klant, jouw stem weegt ook door bij de groei van de hele finance afdeling.

Your skills

Jij hebt een hart voor finance & accounting, dat merkt iedereen aan de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee jij elke dag je team aanstuurt. Die passie uit zich in de jarenlange ervaring in een leidinggevende functie. Je bent een expert in je domein en volgt alle vakgerelateerde trends op de voet.

Verder kun je je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels en ben je bedreven in het gebruik van moderne finance software.

Our offer

Uitdagende projecten van korte of lange duur bij sterke merken! En daarna verhuis je naar onze volgende klant. Keer op keer. Want dát is ons doel, jou via Waterfront op een volgend uitdagend project inschakelen. Telkens geruggesteund door een fantastisch Waterfront team. Daarnaast krijg je tijdens onze events en seminaries de kans om je kennis en ervaring te delen met onze klanten en met collega interim managers.

Sounds like a plan?

Ingrid Robberechts

Envie de nous contacter?

Sollicitatie­proces

Ontmoet ons

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een event of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een krachtig gesprek. Op die manier kunnen we snel schakelen als we weer een mooie opdracht binnen halen.

Ontmoet de klant

Van zodra we een duidelijke match zien tussen jouw profiel en de opdracht, plannen we een intake bij de klant. Om het over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben, maar ook over je technische skills. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor alweer een volgende uitdaging. Succes!

Rencontrez-nous

Vous voulez en savoir plus ? Regardez notre aftermovie de 10 ans de Waterfront.

Postuler

Envie de travailler comme manager intérimaire chez Waterfront ? Indiquez-nous votre plus-value pour notre équipe.

 

  • Types de fichiers acceptés : doc, docx, pdf, Taille max. des fichiers : 5 MB.