Maak deel uit
van ons netwerk

Interim management op topniveau, dat is het resultaat van mensen in topvorm. Van zelfstandige consultants die zich ondersteund voelen. Zodat ze zich kunnen concentreren op waar ze het sterkst in zijn: hun expertisevak. Maakt u binnenkort ook deel uit van ons netwerk?

Uw
verhaal

Waterfront zorgt ervoor dat u als interim manager kan blijven groeien. Dat u de nodige ondersteuning krijgt. En dat integriteit en deontologie daarbij op de eerste plaats komen. Bij Waterfront bouwen we al sinds 2012 aan een ijzersterke klantenportfolio. En omdat we mee deel uitmaken van de United-groep, weten we steeds als eerste de mooiste opportuniteiten aan te bieden.

Integriteit & loyaliteit

Waterfront interim managers herkent men meteen aan acties, beslissingen en daden. Ze streven de hoogste professionele normen na en houden zich strikt aan hun vakdeontologie. Loyaliteit staat centraal, zowel bij u als bij ons.

Persoonlijke aanpak

Interim managers, die zich goed omringd voelen, presteren beter. Dat ziet en merkt iedereen. Daarom dat we inzetten op een persoonlijke aanpak. Tenslotte maken we deel uit van een 100% Belgisch, onafhankelijke groep. Geen corporate, afstandelijke omgang dus. Wel een warme en menselijke stijl, die u ongetwijfeld zal bevallen.

uitgebreid netwerk

Waterfront interim managers werken bij toporganisaties, voor grote klanten en bekende merken. Die klantenportefeuille hebben we te danken aan ons uitgebreid netwerk. Daar kan u als zelfstandig consultant of manager volop van genieten. Net als van onze jaarlijkse events, workshops en Waterfront talks.

Waterfront in beeld

Benieuwd naar meer? Bekijk hier onze aftermovie van 10 jaar Waterfront.