Junior Loyalty Manager

 

Maakt u graag deel uit van een groep van enthousiaste, dynamische en ondernemende collega’s, dan is onze interne functie van Loyalty Manager bij Waterfront misschien wel iets voor u.

Wat doen wij juist? Elke dag gaan wij bij Waterfront op zoek naar de ideale match tussen freelance professionals en onze tijdelijke opdrachten bij nieuwe en bestaande klanten. Hierbij kunnen wij tijdelijke ondersteuning aanbieden binnen HR, Finance en Supply Chain.

Dit doet u uiteraard niet alleen. U komt terecht in een sterk team met gezonde energie om Waterfront te doen groeien op een fijne, persoonlijke en professionele wijze.

YOUR JOB

Via verschillende kanalen gaat u dagelijks actief op zoek naar freelancers binnen HR.
U houdt regelmatig contact met je bestaande netwerk en zorgt dat u bij hen top of mind blijft
Bij de opname van een nieuwe opdracht bekijkt u samen met de klant wat de noden zijn en speelt hierop in door een gerichte matching te maken tussen project en freelance professional.
Nieuwe opdrachten legt u voor aan de freelance professional en samen bekijken jullie de mogelijke match
U zorgt er voor dat ons interne CRM systeem up to date is en de hierbij horende administratie
Tot slot denkt u, samen met ons communicatieteam, mee na over de branding van onze social media (plaatsing vacatures, foto’s, content,…)

YOUR SKILLS

U bent in het bezit van een Bachelor- of Masterdiploma en hebt interesse in HR.
Commerciële spirit, resultaatgerichte aanpak en uitstekende communicatieve vaardigheden
Een positieve mindset en een gezonde teamgeest
Flexibel en planmatig sterk
Een vlotte talenkennis Frans en Engels is een plus.

OUR OFFER

U komt terecht in een dynamische omgeving waar geen enkele dag hetzelfde is. Daarnaast krijgt u de kans om uzelf te ontplooien en uw talenten te ontwikkelen in een sterk groeiend Belgisch bedrijf. Bovendien worden er verschillende workshops en events voorzien.

Wij bieden een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen. Naast een gezonde ‘work-life’ balans hechten wij veel waarde aan integriteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheidszin

Lauren Bal

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Ontmoet ons

Zodra wij uw cv ontvangen – via LinkedIn, op een event of via onze site – gaan we met uw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij u op en leren we elkaar kennen tijdens een krachtig gesprek. Op die manier kunnen we snel schakelen als we weer een mooie opdracht binnen halen.

Ontmoet de klant

Van zodra we een duidelijke match zien tussen uw profiel en de opdracht, plannen we een intake bij de klant. Om het over uw competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben, maar ook over uw technische skills. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we u op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna wordt uw contract opgemaakt!

Waterfront in beeld

Benieuwd naar meer? Bekijk hier onze aftermovie van 10 jaar Waterfront.

Solliciteer

Bent u freelancer? En hebt u zin om samen te werken met Waterfront? Overtuig ons hieronder waarom u niet mag ontbreken in ons team of netwerk.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.