HR
interim manager

Waterfront is een Belgisch Interim Management kantoor met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Bij deze klanten verzorgen wij diverse HR disciplines zoals recruitment, comp & ben, training development, etc. Of beter gezegd, daar zorgt u als HR interim manager voor. Samen met de medewerkers op de HR afdeling van onze klant natuurlijk, met wie u één team vormt en aanstuurt. Steeds zijn wij op zoek naar ervaren interim managers die met de nodige ervaring en expertise de verantwoordelijkheid voor een project op zich nemen.

Your job

Een succesvol bedrijf rekent op zijn medewerkers. En die rekenen op hun beurt weer op goede HR processen.

U zorgt voor een vlotte selectie en rekrutering van nieuwe werknemers, begeleidt huidige werknemers in training en ontwikkeling en zorgt ervoor dat het loon- en personeelsadministratie op punt staan. Voor al die zaken stuurt u niet enkel operationeel bij, maar geeft u ook advies over het beleid. U maakt dus niet alleen het verschil voor de individuele medewerkers van onze klant, uw stem weegt ook door bij de groei van de hele HR afdeling.

Your skills

U hebt een hart voor human resources, dat merkt iedereen aan de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee u elke dag uw team aanstuurt. Die passie uit zich in de jarenlange ervaring in een leidinggevende functie. U bent een expert in je domein en volgt alle vakgerelateerde trends op de voet.

Verder kunt u zich vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels en bent u bedreven in het gebruik van moderne HR software.

Our offer

Unieke projecten van korte of lange duur bij sterke merken! En daarna verhuist u naar onze volgende klant. Keer op keer. Want dát is ons doel. U via Waterfront op een volgend uitdagend project inschakelen. Telkens geruggesteund door een fantastisch Waterfront team. Daarnaast krijgt u tijdens onze events en seminaries de kans om kennis en ervaring te delen met onze klanten en met collega interim managers.

Sounds like a plan?

hr-interim-manager

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Ontmoet ons

Zodra wij uw cv ontvangen – via LinkedIn, op een event of via onze site – gaan we met uw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij u op en leren we elkaar kennen tijdens een krachtig gesprek. Op die manier kunnen we snel schakelen als we weer een mooie opdracht binnen halen.

Ontmoet de klant

Van zodra we een duidelijke match zien tussen uw profiel en de opdracht, plannen we een intake bij de klant. Om het over uw competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben, maar ook over uw technische skills. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we u op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna wordt uw contract opgemaakt!

Waterfront in beeld

Benieuwd naar meer? Bekijk hier onze aftermovie van 10 jaar Waterfront.

Solliciteer

Bent u freelancer? En hebt u zin om samen te werken met Waterfront? Overtuig ons hieronder waarom u niet mag ontbreken in ons team of netwerk.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.