Finance
interim manager

Waterfront is een Belgisch consultancybureau met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Voor hen verzorgen we alle finance and accounting zaken – van boekhouding tot cash management en alles daar tussenin. Of beter gezegd, daar zorg jij als finance interim manager voor. Samen met de medewerkers op de boekhouding of de finance afdeling van onze klant natuurlijk, met wie je één team vormt.

Your job

In de bedrijfswereld draait alles om cijfers. En dat is exact waar jij op elk project mee bezig zal zijn. Zo ontfermt jou team zich over de budgettaire planningen en jaarrekeningen, zodat ze voldoen aan alle regelgevingen en normen. Naast operationele hulp, buig jij je ook over de AP, AR, GL, cost accounting, controlling, management rapportage en SOX compliance van de klant. Je laat er je analytische geest op los om er vervolgens constructief advies over te geven. Al die tijd heb jij één doel voor ogen: de financiële gezondheid van het bedrijf naar het volgende niveau tillen.

Your skills

Jij hebt een hart voor finance en accounting, dat merkt iedereen aan de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee jij elke dag op het werk verschijnt. Die passie zie je terug in je 10 à 15 jaar lange carrière als leidinggevende in een finance functie. Het probleemoplossend vermogen dat je ontwikkelde, kwam goed van pas tijdens het aansturen van je team of departement. Verder heb jij een sterke interesse in IT en kun je je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

Our offer

Uitdagende projecten van korte of lange duur. Daarna verhuis je naar onze volgende klant. Verwacht je dus aan veel variatie. En een fantastisch Waterfront team, uiteraard.

Sounds like a plan?

payroll-professional

Wie kan ik contacteren?

Solliciteer

Zin om te werken als Waterfront interim manager? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.