HR
interim manager

Waterfront is een Belgisch consultancybureau met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Voor hen verzorgen we alle hr-zaken – van recruitment tot payroll en alles daar tussenin. Of beter gezegd, daar zorg jij als HR interim manager voor. Samen met de medewerkers op de hr-afdeling van onze klant natuurlijk, met wie je één team vormt en aanstuurt.

Your job

Een succesvol bedrijf rekent op zijn medewerkers. En die rekenen op hun beurt weer op goede hr-processen. En dat is exact waar jij je bij elk nieuw project over ontfermt.

Jij zorgt voor een vlotte selectie en rekrutering van nieuwe werknemers, begeleidt huidige werknemers in training en ontwikkeling en zorgt ervoor dat loon- en personeelsadministratie op punt staan. Voor al die zaken stuur je niet enkel operationeel bij, maar geef je ook advies over het beleid. Je maakt dus niet alleen het verschil voor de individuele medewerkers van onze klant. Jouw stem weegt ook door bij de groei van de hele hr-afdeling.

Your skills

Jij hebt een hart voor human resources, dat merkt iedereen aan de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee jij elke dag je team aanstuurt. Die passie uit zich in de 10 à 15 jaar ervaring in een leidinggevende functie. Je bent een expert in je domein en volgt alle vakgelateerde trends op de voet.

Verder kun je je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels en ben je bedreven in in het gebruik van moderne hr-software.

Our offer

Uitdagende projecten van korte of lange duur. Daarna verhuis je naar onze volgende klant. Verwacht je dus aan veel variatie. En een fantastisch Waterfront team, uiteraard.

Sounds like a plan?

hr-interim-manager

Wie kan ik contacteren?

Solliciteer

Zin om te werken als Waterfront interim manager? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.