Loyalty Manager Supply Chain

Maak je graag deel uit van een groep van enthousiaste, dynamische en ondernemende collega’s, dan is onze functie van Loyalty Manager bij Waterfront misschien wel iets voor jou.

Wat doen wij juist? Elke dag gaan wij bij Waterfront op zoek naar de ideale match tussen freelance professionals en onze tijdelijke opdrachten bij nieuwe en bestaande klanten. Hierbij kunnen wij tijdelijke ondersteuning aanbieden binnen HR, Finance en Supply Chain.

Dit doe je uiteraard niet alleen. Je komt terecht in een sterk team met gezonde energie om Waterfront te doen groeien op een fijne, persoonlijke en professionele wijze.

YOUR JOB

 • Via verschillende kanalen ga je dagelijks actief op zoek naar freelancers binnen Supply Chain.
 • Je houdt regelmatig contact met je bestaande netwerk en zorgt dat je bij hen top of mind blijft
 • Bij de opname van een nieuwe opdracht bekijk je samen met de klant wat de noden zijn en speelt hierop in door een gerichte matching te maken tussen project en freelance professional.
 • Nieuwe opdrachten leg je voor aan de freelance professional en samen bekijken jullie de mogelijke match
 • Je zorgt er voor dat ons interne CRM systeem up to date is en de hierbij horende administratie
 • Tot slot denk je mee na over de branding van onze social media (plaatsing vacatures, foto’s, content,…)

YOUR SKILLS

 • Je bent in het bezit van een Bachelor- of Masterdiploma en hebt interesse in verschillende domeinen binnen Supply Chain.
 • Commerciële spirit, resultaatgerichte aanpak en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn je belangrijkste troeven.
 • Een positieve mindset en een gezonde teamgeest
 • Bovendien ben je flexibel en planmatig sterk.
 • Een vlotte talenkennis Frans en Engels is een plus.

OUR OFFER

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar geen enkele dag hetzelfde is. Daarnaast krijg je de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen in een sterk groeiend Belgisch bedrijf. Bovendien worden er verschillende workshops en events voorzien.

Wij bieden een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen. Naast een gezonde ‘work-life’ balans hechten wij veel waarde aan integriteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheidszin

loyalty-manager-supply-chain

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Ontmoet ons

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een event of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een krachtig gesprek. Op die manier kunnen we snel schakelen als we weer een mooie opdracht binnen halen.

Ontmoet de klant

Van zodra we een duidelijke match zien tussen jouw profiel en de opdracht, plannen we een intake bij de klant. Om het over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben, maar ook over je technische skills. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor alweer een volgende uitdaging. Succes!

Solliciteer

Zin om te werken als Waterfront interim manager? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.