Account Manager

Waterfront, een Belgisch interim-Management kantoor met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Bij deze klanten verzorgen wij diverse disciplines binnen Finance & Supply Chain. Daar blinken Waterfront interimmanagers in uit. Voor ons hoofdkantoor te Niel zijn we op zoek naar een enthousiaste Account Manager.

YOUR JOB

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor de opvolging van je eigen klantenportefeuille. Daarnaast zorg je voor een optimale match tussen de behoeften van de klant en de verwachtingen van onze interimmanagers.

Enerzijds ben je een commercieel talent dat graag uitstekende klantenservice biedt. Anderzijds ben je nauw betrokken en fungeer je als vast aanspreekpunt voor onze interimmanagers gedurende de looptijd van hun project. Je waarborgt een kwalitatieve samenwerking tussen alle partijen.

Het is net die mix van vaardigheden en competenties die ervoor zorgt dat jij je volledig kan uitleven in deze job.

YOUR SKILLS

Jouw commerciële spirit, resultaatgerichte aanpak en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn jouw belangrijkste troeven. Je bent een geboren netwerker en klantgerichtheid staat voor jou voorop. Daarnaast heb je een vlotte talenkennis Frans en Engels.

Verder heb je een Bachelor- of Masterdiploma, ervaring in een gelijkaardige functie en een sterke affiniteit met de verschillende domeinen binnen Finance & Supply Chain.

OUR OFFER

Je komt terecht in een dynamisch, leerrijk en teamgeoriënteerde werkomgeving met een informeel karakter. Dit zorgt voor een uitdagende carrière met veel contacten en de nodige variatie.

Als Account Manager krijg je de kans om jezelf verder te ontplooien en je talenten te ontwikkelen in een sterk groeiend Belgisch bedrijf.

Wij bieden een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen. Naast een gezonde ‘work-life’ balans hechten wij veel waarde aan integriteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheidszin.

account-manager

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Ontmoet ons

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een event of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een krachtig gesprek. Op die manier kunnen we snel schakelen als we weer een mooie opdracht binnen halen.

Ontmoet de klant

Van zodra we een duidelijke match zien tussen jouw profiel en de opdracht, plannen we een intake bij de klant. Om het over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben, maar ook over je technische skills. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor alweer een volgende uitdaging. Succes!

Solliciteer

Zin om te werken als Waterfront interim manager? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.